Hoppa till innehåll

Café Tintin på Alla hjärtans dag

Ja, Alla hjärtans dag blev ju inte riktigt som vi tänkt oss eftersom Jonas givetvis hade utbildning på Spärrlinjen just den dagen. Men efter jobbet åkte vi alla fall in till stan och fikade dagen till ära.

Cafét var dygnet-runt-öppna Café Tintin på Engelbrektsgatan 22. Det var nog tredje gången jag försökt fika där, det har alltid varit proppfullt, men nu gick det bra att komma in. Jag gillade verkligen lokalen med mosaik och speglar på väggarna. Allra tuffast var att de tog sitt tema på allvar och hade många tavlor med Tintin-omslag. Dock var det lite trångt och vi fick flytta från vår första plats för att det drog väldigt mycket från en fläkt eller vad det var. Och på det andra stället luktade det väldigt starkt av något otäckt rengöringsmedel…

Tekopparna var ganska mysiga och pajen god. Baristan som jobbade just då var förstås ganska långsam… Det allra bästa med besöket var nog att de inte spelade någon musik ute i lokalen. Skönt! Det räcker så väl med besökarsorlet.

Det är hur som helst väldigt trevligt med caféer som har rejält tilltagna öppettider. Borde prova något av dem riktigt sent på en helg och se hur stämningen är då…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *