Hoppa till innehåll

Plötsligt arbetslös…

Jag satt här hemma i lugn och ro och pysslade när ett mail damp ned i inkorgen: “Från och med nu lägger Spärrlinjen ned sin kvällsverksamhet. Försäljningen gentemot privatpersoner är alltså från och med nu nedlagd. Anledningen är att Spärrlinjen inte finner det ekonomiskt hållbart att fortsätta.”

Först tänkte jag nästan att det var ett aprilskämt, men eftersom det inte är april än fick jag lov att utesluta den möjligheten. Dumpad via mail, alltså.

Nog för att jag så smått kikade efter andra jobb, men det kom ändå ganska plötsligt… Förvisso skönt att sluta telefonförsälja, men trist för pengarnas skull. Nu måste vi hitta nya jobb illa kvickt.

Undrar vad som händer med alla människor jag lovade återkomma till… :)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *