Hoppa till innehåll

NachOS ur vägen! …och en kul fest

Vi blev klara med NachOS igår och nu är vi hemma i Göteborg igen, tidigare än planerat. Så himla otroligt enormt jätteskönt! Det var helt klart värt det att lägga tre dagar i Linköping på det, även om det kostade oss i form av respengar och förlorad inkomst. Vi har varit grymt seriösa, ärligt talat förmodligen mycket tack vare att Björn inte hade någon extranyckel utan vi tvingades gå samtidigt som han åkte till jobbet… så vi var i skolan 8.20 ungefär om mornarna. Vi satt till 5 utom igår när vi satt till 8 ungefär och lyckligtvis var labbhandledaren kvar och vi kunde bli godkända direkt.

SÅ HIMLA OTROLIGT JÄTTEENORMT SUPERSKÖNT!

Vi träffade ett flertal klasskamrater som fortfarande kämpar med labbarna, trots att det var två år sedan vi började. Det kanske säger något om hur stort det här faktiskt är? Jättejätteskönt att vara av med dem (jag kan inte säga det många gånger nog).

Nu ska jag bara ta Analys B och pragmatisk programmering också, sen är jag up to date… ja, det finns alltid mer, är väl kontentan av det hela.

Ska förresten tipsa om en jättebra NachOS-länk för dem som fortfarande har behov av sådana:
Bra NachOS-sida
Grejen med NachOS är alltså att man kompletterar ett påbörjat “operativsystem” som är ett stort virrvarr av konstiga filer. På denna sida kan man lätt klicka sig runt i dem och slipper på så vis mycket letande i slumpmässiga filer för att försöka hitta var saker definieras och hur de fungerar.

Idag firar vi med att äta nachos! Passande va?

För övrigt har det blivit mycket Linköpingsrelaterade aktiviteter på sistone. I lördags var vi ju på 25-årsfest hos Jonas L och Julia och där var också flera gamla kändisar. Väldigt trevlig fest, kul att snacka med nya och gamla bekanta. Jag fick testa att spela lite på Julias fiol också, det var ganska nedslående… jag har glömt det mesta.

Sååå skönt att vara hemma! I teorin skulle vi kunna jobba ikväll (om vi åker typ NU och vi kom ju precis hem), men vi ska ta ledigt och belöna oss själva lite. Blir tvungen att plugga en del (tentorna kryper allt närmare så det vore dumt att halka ännu mer efter nu), men jag behöver i alla fall inte göra någonting schemalagt förrän på måndag. Skönt!

En kommentar

  1. Ika Ika

    Åh, grattis till att du fått jätteprojektet ur världen! Den där känslan är underbar. Jag har bara känt av en lightversion av den idag, har skickat in en sista uppgift som hängt kvar efter en kurs jag gick i höstas. Men redan det är ju att ha fått något ur världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *