Hoppa till innehåll

Nachosvecka

Nu är vi i Linköping och labbar Nachos, förmodligen hela veckan. Nachos är alltså vårt jobbiga operativsystemssimuleringsprojekt som vi borde ha gjort för två år sedan. Det var svårt att försöka göra det utan hjälp i Göteborg, så nu är vi här för att satsa rejält och för att ha möjlighet att utnyttja handledaren. Vi tog faktiskt rejäla kliv framåt igår, mycket tack vare att handledaren berättade vad vi egentligen behövde göra (mindre än instruktionen antyder) och hjälpte oss feltesta och liknande. Jätteskönt! Idag fortsätter vi…

Jonas speltestade sitt rollspel One Can Have Her med några kompisar igår och jag hälsade på Daniel och Malin. Lite ledigt kan man få även här, alltså, men idag ska jag ägna kvällen åt att plugga japanskan. Men vi ska till Frida och äta lunch, det ska bli trevligt. Nu jobba!

2 kommentarer

  1. Ja då vare på riktigt jag såg er i en PUL idag :)
    Hoppas ni reder ut nachos en gång för alla!! Nästa gång jag tror att jag ser er, ska jag minsann hälsa ;)
    lycka till med kodandet!!

  2. Helena Helena

    Ja, det var alldeles på riktigt! Men nu är vi KLARA, så det blir ingen nästa gång i den här vevan i alla fall. Såååå skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *