Hoppa till innehåll

Broken Flowers

Bill Murray spelar Don, en grånande playboy som i samma veva som han blir dumpad av den senaste flamman får ett brev med meddelandet att han har en 19-årig son, som eventuellt kommer att försöka leta rätt på honom. Brevet saknar avsändare. Dons påstridiga granne tar sig an ”mysteriet” och lägger upp en plan för hur Don ska resa och spana efter bevis hos alla kvinnor han hade ihop det med för 19 år sedan.

Jag är inte överdrivet imponerad. Möjligtvis är filmen lite småmysig, men framförallt är det en sån där meningslös film där man inte vet varför saker händer och man inte får veta hur det går. Varför måste han åka till kvinnorna över huvud taget?

När eftertexterna börjar rulla känner jag bara ”jaha”.

FilminfoIMDB: Broken Flowers
Regissör: Jim Jarmusch
År: 2005
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *