Hoppa till innehåll

The Dead Zone

En filmatisering av en väldigt bra bok av Stephen King. Tyvärr känns filmen väldigt överskådlig, men så känner man väl ofta när man läst boken, antar jag… Hur som helst är boken jättebra, jag minns att jag grät när jag läste den för en massa år sen.

I handlingen finner vi Christopher Walken som den stackars Johnny som är med i en trafikolycka och ligger i koma i fem år. När han vaknar har hans fästmö gift sig med en annan och benen bär honom inte längre. Dessutom har han fått en märklig förmåga att se saker som andra inte ser. En gåva eller en förbannelse?

Filmen kändes jättekort och förenklad, men jag tror att den är bättre om man inte läst boken.

FilminfoIMDB: The Dead Zone
Regissör: David Cronenberg
År: 1983
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *