Hoppa till innehåll

Prioriteringar och sånt

Japanskan är grymt försummad just nu. Förra veckan (och i viss mån fortfarande) var jag alldeles för upptagen med att vara sjuk och att jobba. Den här veckan är jag alldeles för upptagen med att skriva hemtenta (förvisso i japanskans realiakurs, men ändå) och att jobba. Nästa vecka kommer jag att vara alldeles för upptagen med att plugga flervariabelanalys inför tentan. Och sen kommer jag att viga någon vecka eller så åt webbrowsern jag ska skriva för min kurs Pragmatisk programmering.

Det är lite fånigt, men det blir så jag får prioritera. Japanskan är varken viktig eller kul just nu. Fast den borde vara kul, eftersom jag valt att läsa den. Egentligen är det ju kul, men det blir ju genast mindre kul när man inte har tid.

För övrigt har jag lyckats boka in att träffa halva världen den här veckan och det är ju bra. Lite dumt kanske att det blev mitt i hemtentaskrivandet, men det är trevligt att vara social. Idag ska jag fika hos Maria, imorgon hos Karin. På fredag ska Jonas och jag på licentiatmiddag för någon jag inte ens känner. :) På lördag ska vi på middag hos Jonas L och Julia. Inte illa va? Får räkna det som en okej återhämtning efter den sociala öknen under förra tentapluggsomgången. Lite ketchupeffekt sådär.

Fast så var det visst den där nedrans hemtentan också. Den är inte särskilt trivial, ens. Kanske för att jag inte har koll, utan verkligen tar tid på mig att över huvud taget fatta vad som frågas efter.

Idag vann jag en bil. Förvisso en väldigt liten, men ändå. Det var en modell av en m2-bil som jag fick för att jag gissade nästan rätt om när Johan fyller år. Sånt gör vi på mitt jobb. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *