Jonasjobb och bra kvällar

Jag är inte van vid att gå upp klockan 6… det är tidigt. Men vad gör man inte för pengar?

Jonas har fått jobb! Lagerjobb på ICA, han ska få lära sig köra truck och bli drogtestad. Bland annat. Jättebra ju. Han är bäst! Men inget gott som inte har något ont med sig (eller var det inte så man brukar säga?), givetvis är det utbildning precis den veckan vi ska tenta matte i Linköping båda två. Så typiskt. Men, det tål att sägas igen, vad gör man inte för pengar? Förhoppningsvis kan han åka och skriva tentan, men det är oklart när han ska plugga till den.

Jag har haft två trevliga kvällar nu. Igår var jag och fikade hos Maria och fick träffa hennes Catta för första gången. Blev bjuden på nybakade scones, té och vattenmelon. Inte alls illa!

Idag har jag varit och fått mer hembakt fika hos Karin. Kul att se hur hon bor, det var jättefint! Och hennes marsvin är jättesöta… jag anmälde mig givetvis som potentiell marsvinsvakt om det behövs.

Det är tufft att jag har hittat flera stycken bra människor här i krokarna!

Jag vill ha ett marsvin som heter Marvin.

Jonas bakade rulltårta idag också för att fira jobb, avklarad otäck presentation på exjobbet och sådär. Rejält med fika idag alltså. :)

Vi flyttade på alla saker i vårt förråd idag också. Vi har fått ett nytt förråd, eftersom vi egentligen inte ska få komma in där vi hade förråd tidigare. Lite bökigt, men som tur är har vi mest tomkartonger i förrådet.

Tyvärr går det segt med hemtentan… usch.

Imorgon får jag sovmorgon ända till 7:45!

Förresten tycker jag att lite fler ska få gratis godis… :)

En kommentar

  1. “han ska få lära sig köra truck och bli drogtestad. Bland annat. Jättebra ju.” Låter nästan som att du har velat länge att han ska drogtestas. :) Tack för igår förresten! Det var jättetrevligt!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *