Stockholm Boogie

Ärligt talat såg jag den här filmen mest på grund av att jag gått i samma skola som Erica Braun som spelar Terrorese och jag var nyfiken på att se vad hon gick för.

Filmen handlar om Jerka som är för lam för att göra slut med sin flickvän Terese, så han säger att han vill ha ett uppehåll. ”Terrorese” har svårt att acceptera detta och förföljer honom genom en festnatt i Stockholm där han drar runt med sin störige kusin Hoffe och deras nyvunna bekantskap Nathalie.

Jag tycker filmen är ”sådär”. Den känns inte särskilt trovärdig, snarare lite småfjantig. Den är inte heller jättespännande, utan ganska förutsägbar. Ingenting jag kommer rekommendera.

Erica Braun då? Jo, hon var bra. :)

FilminfoIMDB: Stockholm Boogie
Regissör: Johan Lindgren, mfl
År: 2005
Omdöme (1-5): 3
Relaterade inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *