Hoppa till innehåll

Två middagar

I fredags var jag och Jonas på licentiatmiddag på Chalmers, finklädda och allt. Jag hade såklart aldrig träffat någon av de som var där, men det var ganska kul i alla fall.

I lördags var vi hos Jonas L och Julia och åt gott och spelade Carcassonne. Mysigt!

Igår lämnade jag äntligen in min otäcka hemtenta… så skönt att vara av med den. Hoppas nu bara att jag blir godkänd. Jag lyckades nämligen ganska bra med att “anstränga mig lagom” och inte göra mitt bästa, in i det längsta. Det fanns inte tid för det, så det var inte mycket att välja på. Hoppas det duger…

Jag jobbar må-on och sen är det dags för en helhjärtad satsning på flervariabelanalysen inför tentan nästa fredag. Usch…

Tycker jag kan vara värd lite ledigt nu innan analysstressen, efter allt hemtentande och jobbande. Har några timmar för mig själv nu eftersom Jonas stannar sent på exjobbet. Lägligt nog kom filmen Stockholm Boogie (hyr-dvd) från Boxman idag, så jag tror jag ska se den. Erica Braun, som är med i den, gick i samma skola som mig i en massa år, från 3:an i lågstadiet till gymnasiet tror jag. Kan ju vara kul att se vad hon går för. :)

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

  1. Emma Emma

    hej :´) jag är på jakt efter serien vägen till gyllenblå. såg att du skrivit lite om den. Vet du om den går att få tag i på något sätt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *