Hoppa till innehåll

The Mod Squad

Tre ungdomar på glid: Julie (Claire Danes), Peter (Giovanni Ribisi) och Linc (Omar Epps). De har att välja mellan långa fängelsestraff och att hjälpa polisen med undercover-uppdrag på suspekta nattklubbar. Givetvis hjälper de till, men har egentligen bara stöd av detective Greer medan de andra försöker bli av med dem. Och givetvis blir de hjältar.

Ja, jösses… det känns lite som en parodi, men jag tror dessvärre att den är menad på allvar. Den är inte trovärdig för fem öre. Vi får en inledande kort beskrivning av de unga tre, men ingenting i deras agerande tyder på att det faktiskt är de som avseddes. De känns inte som hårda brottslingar, de är alldeles för präktiga. Och herregud, att kalla dem för ”police officers” och ”cops”?

Det är en väldigt töntig film, faktiskt. Känns mer som ett avsnitt i en polisserie av B-kaliber.

FilminfoIMDB: The Mod Squad
Regissör: Scott Silver
År: 1999
Omdöme (1-5): 2
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *