Vårpromenad och varning för schampot!

Ah! Härligt vårväder idag och jag har varit på promenad och fotat lite.

Jag gjorde misstaget att köpa Elvital Nutri-Gloss senast jag köpte schampo. Det är det otäckaste jag någonsin varit med om i hårväg! Det lämnar inte håret, det är som att ha mängder av hårgelé i hårbottnen. Känns och ser ut som en välgödd fetthårshjälm, fast det är helt nytvättat. Vidrigt! Och jag sköljde verkligen grymt noga idag, efter att ha besvärats av det igår.

Varning för schampot!

Imorgon ska jag använda Jonas schampo och köpa något nytt till mig…

Nu åker flaskan i sopen! *mutter och morr*

4 kommentarer

 1. Själv har jag använt VO5 i massor av år, för att jag är så nöjd :-) Ett litet tips bara.

  *kramar*

  Svara

 2. Kan man reklamera hårprodukter som man inte är nöjd med? I så fall borde man ju göra det. Jag har en serumsprej som ska skydda håret när man plattar det och förbättra resultatet, men den gör bara håret strävt och är oerhört jobbig att använda… Ger inte alls valuta för pengarna. ibland undrar man om de alls testar sina produkter i normal användning innan de släpper ut dem på marknaden.

  Svara

 3. Jag tänkte onekligen tanken på att kontakta kundtjänst, men jag orkade inte… jag har redan slängt flaskan. Det blev mycket lödder när jag tömde den i handfatet. :)

  Jag gillar också VO5, men av någon anledning har det i övrigt välsorterade Hemköp i Kortedala kanske fem schamposorter att välja mellan och VO5 är inte en av dem.

  Håller med Hugo om att färgen är otäck… vi har faktiskt skämtat om den här hemma. :)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *