Hoppa till innehåll

Projektordrömmar & mer lagom inköp

Igår var vi och hälsade på Martin & Maria, bjöds på jättegod paj och såg Cinderella Man på ett riktigt hemmabiosystem. Gissa om vi är sugna på att köpa leksaker vi också! När vi kommer på grön kvist lär projektor vara något av det första vi köper…

Nåja. Jag köpte té idag i alla fall. :) Götheborgs Te & Kaffehandel i Nordstan är verkligen svårslagen som favoritaffär. De som jobbar där är jättetrevliga och idag hade de dessutom kundlotteri. Kvinnan innan mig vann en burk marmelad och jag vann en tjusig burk med saffran. Inget gurkmejautblandat pulver inte, man såg verkligen att det var torkade blomdelar. Vegetarisk paella av något slag kanske står på menyn inom kort.

Jag lyckades för övrigt skrämma halvt slag på Jonas, genom att retas lite. På undersidan av saffransburken stod “98:-“, varpå jag glatt visade upp burken och antydde att jag hade fyndat. :) Man köper inte 1 g saffran för en hundralapp när man sparar pengar…

För övrigt kanske man kan ha kycklingkryddade sojafiléer i en vegetarisk paella? Jag har beställt diverse sojaprodukter från Vegetarisk Thaimat, jag hoppas att de kommer snart.

Det var förresten sommar när jag lämnade jobbet idag. Undrar vart våren tog vägen? Men jag klagar inte. Jag testade GBs nya Banama under min promenad till Nordstan, packade ner stickade tröjan och bar jackan på ärmen. Somrigt! Och Banama var helt okej.

Jag fick förstås en smärre chock när jag köpte glassen på 7-Eleven… de spelade nån sorts svensk version av It Must Have Been Love med en mainstreamsexig kvinnosångröst med schlagervibbar. Sliskigt…

Publicerat iFilm

2 kommentarer

 1. Julia Julia

  Jag har en fråga från min kollega som rör teaffären i Nordstan.
  Blandar de egna téer eller köper de in från Kobbs?
  Hennes favvoaffär är Josefin i Saluhallen som blandar egna téer.

 2. Helena Helena

  Julia: På Nordstans hemsida står det att läsa: “Från våra 8 leverantörer har vi, i nära samarbete med våra kunder, valt ut vitt-, grönt-, svart och rött te i ca 170 olika varianter som bäst svarar mot kundernas önskemål.”

  Jag antar att de inte blandar de färdiga blandningarna själva när det står så. Däremot blandar de gärna efter kundernas önskemål. Jonas gillar en sort som hette Student special i Linköping och den har vi återskapat på ett ungefär med lapsang/vinbär.

  Kanske får spana in Josefin i Saluhallen också! Fast jag har förstås ett bonuskort på g hos Götheborgs. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *