Hoppa till innehåll

Frequency

Så fort jag läste filmbeskrivningen på boxman blev jag tvungen att lägga in den med prio ett i hyrlistan: en man hittar sin omkomne fars gamla kommunikationsradio och får kontakt med någon som visar sig vara just hans far – för 30 år sedan. Och han kan varna honom så att han inte förolyckas… men givetvis blir det konsekvenser av att förändra historien. Jonas är totalt insnöad på tidsresor och tidsparadoxer och har lyckats ganska bra med att få med mig på ett hörn av sin obsession, så givetvis var vi tvungna att se filmen.

Man kastas in i handlingen – inget onödigt fluff inte. Den är väldigt rakt på sak och det är inget dåligt med det. De vågar mixtra ganska mycket med historien, så man slipper sitta och irritera sig på alla missade möjligheter som i många andra liknande filmer. Jag tyckte om den!

FilminfoIMDB: Frequency
Regissör: Gregory Hoblit
År: 2000
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *