Hoppa till innehåll

Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith

Att jag inte sett den här filmen än beror helt och hållet på att jag inte varit sugen eftersom de två tidigare filmerna är så dåliga. Den här är åtminstone inte fullt så usel som jag minns tvåan, men heller inte särskilt bra. Och det är ju lite tråkigt när man vet hur det går för de inblandade, strider på liv och död blir ännu mer långdragna då. Men det är ju en film man bör ha sett…

Jag störde mig för övrigt på att Yoda bara pratade bakvänt ibland och att R2-D2 var värsta hi-tech actionmaskinen…

FilminfoIMDB: Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
Regissör: George Lucas
År: 2005
Omdöme (1-5): 2
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *