Hoppa till innehåll

The Family Stone

Jag borde sluta se filmer bara för att Claire Danes är med… hon är förvisso bra, men vilket slöseri att använda henne i den här filmen!

Behållningen av filmen är att se “Carrie” från Sex and the City (Sarah Jessica Parker) i rollen som flickvännen som ska presenteras för den stora familjen. Hon är härligt bortkommen i sitt möte med den brokiga skaran människor som knappast heller tar emot med öppen famn och hon lyckas ständigt säga fel saker. Men jag har lite svårt att få grepp om det hela… för precis när jag är beredd att se filmen som en ren komedi så börjar de prata Allvar och jag tror det är meningen att jag ska tycka att det är sorgligt. Men jag blir inte gripen, allt är för överdrivet och upplösningen är rysligt mainstreamsliskig.

FilminfoIMDB: The Family Stone
Regissör: Thomas Bezucha
År: 2005
Omdöme (1-5): 2
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *