Hoppa till innehåll

Oövervinnerligt?

Det mesta känns smått oövervinnerligt just nu.

Jag har börjat tentaplugga inför japanskan och ska försöka lära mig en halv bok på sisådär en vecka, plus jättemånga nya kanji och en massa annat. Till en delkurs saknar jag helt material, trots att jag var på skolan och försökte hämta det häromdagen.

I måndags var jag och handlade efter jobbet. Kunde inte köpa allt på listan men bar ändå hem så mycket att jag var tvungen att stanna flera gånger på väg upp från spårvagnen. När jag kom hem igen var det bara att fylla på en ny mastodontlång shoppinglista. Idag har jag handlat igen men är fortfarande inte klar.

Jag har jättemycket jag vill skriva om här. Jag borde ha skrivit om att jag fikade med Linnéa på Bönor & bagels i söndags. Det var mysigt och somrigt och dessutom köpte vi glass på Lejonet & Björnen, vilket var en efterlängtad premiär för mig. Jag kan dock inte rekommendera deras yoghurtglass med morot, apelsin och nåt mer. Jag var tvungen att testa för att det lät så bisarrt. Smaken var helt okej, men glassen var liksom grynig. Hur som helst var fikadejten lite speciell eftersom jag aldrig träffat Linnéa förut, utan bara haft elektronisk kontakt. Kul med nya bekantskaper!

Sen borde jag ha skrivit om att jag jobbat och vunnit biobiljetter och köpt sojamat, men det står i alla fall om det i fotodagboken nu.

Idag har jag för övrigt lagat middag med Maria, det var mysigt.

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

  1. Maria Maria

    Det blev god mat igår! Det berömda kanelteet var gott också, så det ska jag nog köpa nästa gång. Stackars Jonas som måste åka buss hem nu under spårarbetet. Det tog ju jättelång tid bara att åka från dig till Kviberg…. Ses på lördag

  2. Martin Martin

    Lejonet & Björnens mörk-choklad-och-chili-glass var heller inget vidare, tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *