Hoppa till innehåll

Mer gratis godis! …eller Nu är jag också Buzzador!

Nu har jag också gått med i Buzzador (värvningslänk!) och fått välkomstpaketet jag hört talas om från olika håll. Kexchoklad, mm! Givetvis har jag smakat själv, men det är ju meningen att man ska bjuda folk också. Som tur är har vi ju fest imorgon, så det ska väl inte bli så svårt. Svårare blir nog att inte äta upp för mycket som filmgodis ikväll…

Duktig buzzador som jag är kan jag ju passa på att informera om produkten här också: Marabou X, eller Kex som man lätt tror att den heter om man tittar på förpackningen. Helt vanlig kexchoklad men med en feature: kakan är uppdelad i småbitar, så att den inte smular kex och choklad överallt.

Vill du också få chans att prova nya produkter, inledningsvis alltså kexchoklad, låt mig gärna värva dig, för då får jag poäng och får större chans att få uppdrag.

3 kommentarer

  1. Linnéa Linnéa

    Björn fick sitt välkomstpaket idag, så vi pratade om att ta med det till er i morgon :) Mitt är redan uppätet och inrapporterat.

  2. Helena Helena

    Ju mer godis desto bättre! Vi kanske kan hålla en gemensam presentation för gästerna då. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *