Hoppa till innehåll

Egentligen bryr jag mig inte om melodifestivalen

…men efter att ha läst om Finlands seger hos Ika, samt hört lite lösryckta kommentarer, var jag ju bara tvungen att kolla upp Lordis vinnarlåt. Videon är faktiskt rolig… zombie-cheerleaders! :)

Ika skriver att en miljon finländare skäms, men inte hon. Hon skriver att hon skämts mer “om vi vunnit med en sångerska som klätt av sig till bikinutstyrsel på scen eller skrevat med benen i en klänning med slitsen två centimeter nedanför naveln.” Bra sagt och jag trodde faktiskt att såna utstyrslar på snygga kvinnor var mer eller mindre ett inträdeskrav till ESC. Säga vad man vill om Lordi, men snygga och sexiga på scenen är de inte…

En kommentar

  1. Karin Karin

    Jag tyckte så mycket om låten att jag inte orkade bry mig om monsterdräkterna… :) Men jag är lite rädd för tjejen som spelar keyboard.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *