Film att se

Två tentor till idag. Eventuellt tog jag den ena, men mina uppskattningar sade mig att jag låg läskigt nära godkäntgränsen och jag vet inte om jag hamnar under eller över. Läsförståelsen tog jag hur som helst inte.

Jonas och jag har gjort en filmlista och bestämt vilka filmer vi ska se härnäst. Det blir så lätt att man glömmer bort filmer man “lagt på hög” annars. Nu är planen att se:

1. The Bicycle Thief
2. The Return
3. Armbryterskan från Ensamheten
4. Bande à part
5. The Squid and the Whale
6. Hem ljuva hem
7. M
8. Chinatown
9. Freeway
10. The Godfather: Part II

Ganska bra blandning!

Utöver dessa ska jag såklart se film själv också. Jag har massor av film att se som inte Jonas vill se (mestadels för att han redan sett dem), så jag ska passa på nu i sommar när vi kommer att gå om varandra hela tiden…

Jag vet inte om jag ska fortsätta att tagga mina inlägg… det är i alla fall mycket enklare än jag trodde. Man kan använda en smidig bookmarklet som finns på denna sida och den går att modifiera om man t.ex. vill styla den genererade texten lite. Fast det är klart, merarbete är det ju ändå. Och hur viktigt är det egentligen?

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *