Hoppa till innehåll

2 down, 3 to go

…av japanskatentornas första omgång, alltså. Jag säger första eftersom jag räknar med omtentor. Idag var det hörförståelse och konversation, det är fullt möjligt att jag tog dem men så är de ju de lätta tentorna också. Imorgon är det läsförståelse och genki (boken… blandat), med oviss utgång. På torsdag kanji, som jag garanterat inte klarar eftersom jag inte kikat på ett enda kanjitecken sen förra tentan. Men jag ska gå dit och se hur tentan ser ut i alla fall.

För övrigt gjorde jag japanska hörövningar igår och kan nu stolt meddela att last.fm rapporterar mig som “top fan” för Genki Japanese!

Jonas är i Linköping för tenta + rollspel nu… men ibland blinkar han förbi på min foto-skärmsläckare och jag fylls av kärlekspirr! Min sötis! Längtar redan.

Herregud. Nu spelar grannen White Christmas, jättehögt. Jag säger ju att de har konstig musiksmak… 29 maj, liksom?

Funderar på att börja bloggtagga så smått, om jag orkar. Så här alltså:

Andra bloggar om: , , , , ,

…men det verkar lite jobbigt att antingen behöva välja mellan sing/plur eller skriva båda…

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

  1. Ika Ika

    Haha, log igenkännande åt hur man blir top fan enbart när det gäller det lite mer obskyra lyssnandet… Jag väntar bara på att mitt recenserande av en lokal körs skiva ska göra mig till deras top fan. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *