Tenta & dop

Jag gjorde jäkligt bra ifrån mig på tre uppgifter på Analys-tentan. Utom då en yttepytteliten detalj i en av dem, på slutet efter grovjobbet i uppgiften. Och det, mina vänner, räcker för att stjälpa mig och ge mig en ny härlig Linköpingsresa i augusti. Livet är underbart. Det var en självklar grej egentligen, jag bara glömde att tänka. Dumma mig!

Det var i alla fall roligt att se hur Maria och Martin bodde – jättefin lägenhet! Fortfarande flyttstök, men stället har tydlig potential. :)

Och sen var det alltså dop för brorsans minsting Melker. Vad ska man säga? Kyrkan är nog inte riktigt min grej, men det var väl skoj att få träffa familjen och gästerna. Dessutom fick jag nya skor av mamma! Ska lägga upp bilder, men jag tror jag ska tvinga mig själv att göra lite nytta först.


Mina nya skor! Bild från Vagabond med denna adress.

3 kommentarer

  1. Jättesnygga skor! Jag tror att jag har ett par likadana fast svarta. Mina favoriter, sköna, enkla och snygga. Passar både till vardags och fest. Gympaskorna är dock skönare efter ett par timmar..

    Svara

  2. Ah, jag tror jag sett dig i ett par liknande ja. Jag hade egentligen velat ha svarta, men de fanns bara i TVÅ storlekar och givetvis precis fel… det är tydligen populärt med vita skor, fick jag lära mig, så det är det man får köpa. Men det blir säkert bra… hoppas att de ger med sig lite bara, de klämmer på ovansidan av foten än så länge.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *