Hoppa till innehåll

Ytterligare ett webbtest

Nu var det ett tag sedan jag gjorde något webbtest, men jag kunde ju inte låta bli att härma SheCat när jag surfade in hos henne.


You Belong in Paris


You enjoy all that life has to offer, and you can appreciate the fine tastes and sites of Paris.
You’re the perfect person to wander the streets of Paris aimlessly, enjoying architecture and a crepe.

Kanske inte så konstigt att jag varit märkligt sugen på franska nästan ända sedan jag började plugga japanska. Tänk om jag valde fel?! Känns i alla fall betryggande att jag fick resultatet “You Should Learn Japanese” i ett annat test nyligen.

Som med så mycket annat blir jag sugen på att flytta in testsidan (edit: borttagen länk) här i dagboken/bloggen. Det är ju här det händer! Men samtidigt är väl charmen med min sida på något vis att jag fortfarande har en “gammaldags” hemsida med massor av undersidor, i stället för en vanlig enkel blogg. Jag får nog helt enkelt hojta lite här om nyheter på övriga sidan… som jag gjorde nu, för givetvis bor testresultatet egentligen på testsidan.

En kommentar

  1. Vera Vera

    Jag hör hemma i dublin…dags att flytta kanske? :-) eller inte… Kommer iaf gärna o hälsar på om du drar till Paris ;-) Kram Verapera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *