26 things

Okej, nu har jag just lagt alldeles för mycket pluggtid åt att pilla med 26 things i stället. Det är deadline idag för detta fototemaprojekt som löpt under maj månad. Jag hann inte med att ta nya bilder till alla ord, utan fick plocka in några gamla bilder också, men det får väl vara okej.

Edit 2010-01-11:
Bilderna är tyvärr spårlöst försvunna, men jag hittade thumbnails och lägger in här nedan.

Mina bilder finns samlade här, men är postade som vanligt i fotodagboken, så den som prenumererar på rss-flödet har blivit bombad idag… glöm för den skull inte bort att titta på min fina solnedgång som jag postade igår.

Det är tråkigt att plugga…

26 things – May 2006


House of Worship

Good Things

Small Packages

Change

Fragrance

Media

On The Road

Unusual

Paper

Group

In The Sky

Indulgence

Trend

In The News

Animal

Broken

Structure

Fresh Food

Unbelievable

Rock

Cameraphone

Street Lights

Celebrate

Fun
 
Black And White

Noise
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *