Hoppa till innehåll

Föredömligt, CSN!

Berömma CSN? Vem anade att det skulle hända? Men faktum är att jag är imponerad av den nya möjligheten att söka studiemedel över nätet. Med hjälp av e-legitimation, som åtminstone för mig var busenkelt att fixa, kan man numera logga in på sidan och fylla i alla uppgifter snabbt och enkelt utan pappersblanketts-ångest à la “borde jag ta en kopia att öva på ifall jag skriver fel någonstans”. Jag ansökte igår och idag fick jag mail om att mitt beslut fanns tillgängligt under Mina sidor på CSNs webbplats. Så nu är det klart! Bara sådär!

Det jag kanske borde nämna är förstås att jag försökt i några dagar – de första två tillfällena fick jag ett irriterande “tillfälligt fel” efter att jag fyllt i allt – men förutsatt att tjänsten blir mer stabil så är det ett fantastiskt steg i rätt riktning. Allt borde gå att göra på nätet!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *