Mail to the Chief

Jag låg i soffan hemma hos föräldrarna och försökte sluta känna mig sjuk… och det här var det mest intressanta som var på tv. En ganska fånig film om en trettonårig pojke som chattar politik på internet med någon som visar sig vara presidenten själv. Presidenten använder pojkens folkliga formuleringar i tal och debatter, vilket gör att hans popularitet ökar något enormt. Men inte kan han väl erkänna att allt kommer från en trettonårig pojke?

Det fånigaste är att den största källan till folkets missnöje med presidenten är att han ständigt levererar tomma löften, men inte berättar hur han ska göra saker. Med pojkens hjälp blir han dunderpopulär, men den enda förändringen är egentligen att han använder liknelser om tv-program och sport. Han säger fortfarande inget vettigt…

Jag antar att filmen mest är för barn och som barnfilm kan den väl funka, men den är fånig.

FilminfoIMDB: Mail to the Chief
Regissör: Eric Champnella
År: 2000
Omdöme (1-5): 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *