Hoppa till innehåll

Argument för och emot solhatt

Jag brände hårbottnen på Blå Jungfrun. Nu flagar jag och det ser ut som att jag har mjäll. Inte så fräscht.

Skriver en mental notering om att skaffa en solhatt och använda den.

Å andra sidan är det fånigt med solhatt.
Jobbigt att köpa en.
Svårt att hitta nån man gillar.
Svårt att komma ihåg att använda den.

Och så är det ju bra att få solblont hår.

Den mentala pennan liksom tvekar lite och jag känner på mig att jag kommer bränna benan igen…

2 kommentarer

  1. Julia Julia

    fånigt är det väl inte? tycker inte jag. borde oxå skaffa en! på somrarna brukar jag “flytta” benan fram och tillbaka små bitar för att in bränna den, men förstås bränner man sig ibland ändå.

  2. Ika Ika

    Solhatt tycker jag personligen är helt ok, kanske för att jag är lite av en hattmänniska. Däremot är solglasögon och solkräm väldigt jobbiga, undviker helst båda två. Och det har sina sidor. Förra helgen blev jag än en gång påmind om att jag inte ska vara ute i solen mitt på dagen – alls. Friluftsteater mitt på dagen resulterade i brända kbnän, bränd höger handled samt svårligen bränd vänster axel. Så pass att det har varit ryggsäcksstopp hela veckan. Nu har axeln börjat fjälla, så nu ska det förhoppningsvis bli bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *