Hoppa till innehåll

Kursstrul

Idag fick jag äntligen mitt antagningsbesked och det blev tyvärr ganska besvärligt. Jag kom inte in på Datasäkerhet och Kompilatorkonstruktion, med motiveringen bristande förkunskaper. Jag tror visst att jag har förkunskaper från mina år på LiTH, men det är klart att inte Chalmers förstår. Så nu har jag skrivit och överklagat och berättat vilka bra kurser jag läst. Förhoppningsvis ordnar det sig.

Jag kom in på resten i alla fall, dvs Immaterialrättsliga strategier, Databaser, Kryptoteknik och Datornät.

Nåja. Helt omöjligt ska det väl inte vara. Datasäkerhet är obligatorisk i min profil och därför viktigast att det ordnar sig med. Samtidigt är den mest trolig att allt blir bra med eftersom jag i och med NachOS-labb-inlämningen fått en mycket relevant förkunskapskurs inrapporterad.

Hur som helst blir det helt klart Chalmers i höst!

En kommentar

  1. Maria B Maria B

    Härligt att det blir Chalmers! Då får vi luncha ihop då och då tycker jag =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *