Gratis sms

Jag skulle precis skicka ett gratis-sms från startsidan.org och möttes till min positiva förvåning av en helt ny sida, sms.se, som ersatt den ganska klumpiga startsidan.

Förvisso kostar det 5 kr* ett sms att bli medlem och förvisso får man bara som standard skicka 3 sms per dag, men det räcker bra för mig. Man kan samla extrakrediter också, exempelvis får man 10 gratis-sms att skicka när som helst (inte begränsat till 3 om dagen) när man går med.

Dessutom är sidan nu snygg och tydlig och man kan spara nummer man använder ofta. De 50 senast skickade smsen sparas på sidan och ytterligare en feature är att man via en knapptryckning kan kolla upp nummer man just skrivit in på hitta.se, för att kolla att man skrev rätt.

Jag är imponerad och kan verkligen rekommendera SMS.se. Länken är en värvningslänk, så går du med får du 10 startbonus-sms och jag 5 värvningsbonus-sms.

* har precis ändrats, tillägg 2006-08-07.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.