Hoppa till innehåll

Jonas & Helena 3 år!

Idag är det exakt tre år sedan jag och Jonas bestämde att om man steker pannkakor och kramas, då är man tillsammans. Och det har vi alltså gjort varje månad sedan dess, 36 gånger alldeles strax (Jonas steker pannkakor medan jag skriver detta).

Tre år med världens bästa sötis är onekligen värt att fira! På fredag ska vi dessutom fira lite mer, gå ut och äta och gå på bio. Vi tänkte gå på restaurang Kraków, som Karin tipsade om för ganska länge sedan. De har en del lockande saker på menyn, även för oss vegetarianer.


Långhårig sötis

Jag är verkligen lyckligt lottad som har en fantastisk älskling! Han är ovanligt långhårig nu och söt på ett helt nytt sätt. :) Jag älskar min Jonas!

4 kommentarer

  1. Härligt, grattis till tre år tillsammans!

    Och kul att du gillar mitt nya tema på bloggen, jag hade egentligen tänkt göra om det gamla till lite mer mina färger redan när jag installerade det, men så blev det ju inte riktigt… Och nu kändes det som att det i alla fall var dags med lite förnyelse!

    Kram!

  2. Linus och Malin Linus och Malin

    Vi sitter här och gör blogresearch för vårt exjobb. “Råkade” bara snubbla över din blogg :)
    Grattis till tre år med en skäggig Jonas (skäggig jävel säger Malin)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *