SweetCollect – ge mig en Tootsie Roll!

Åh! Nya värvningspresenten på Sweetcollect är en Tootsie Roll! Jag blev grymt USA-nostalgisk bara av att läsa det… SNÄLLA, kan inte någon låta sig värvas? :)

Man får alltså GRATIS GODIS om man utnyttjar små erbjudanden, allt från tävlingar till nyhetsbrev och medlemskap hos olika sajter. Se så gott det ser ut!

Och jag VILL ha en Tootsie Roll

The world looks mighty good to me
’cause Tootsie Rolls are all I see
Whatever it is I think I see
Becomes a Tootsie Roll to me
Tootsie Roll how I love your chocolatey chew
Tootsie Roll I think I’m in love with you
Whatever it is I think I see
Becomes a Tootsie Roll to me.

Snälla?! :)

6 kommentarer

 1. Jag vill varna för sweetcollect. Jag har samlat ihop över 5000 godisar för över 1 år sedan och fortfarande inte fått leverans. BLUFF!

  Svara

 2. Företaget skickar bara en massa reklam och vill åt mailadresser. Våra 3 testpersoner har efter 14 månader inte fått något paket. Datum och köplats ändras hela tiden. Mailkontakt fungerar inte bra. De ljuger. Håll er borta. Även om vissa av er fått sina paket, är det inte värt tiden.

  Svara

 3. Sweetcollect har fler besvikna kunder än nöjda. Det är bara att de få nöjda talar väldigt högt, pga marknadsföringssättet. Sweetcollect är inte värt tiden. De kan inte hålla vad de lovar. Man ska inte behöva påpeka i 10 mail att man inte fått sitt paket. Tänk hur lite paketet är värt och hur mycket tid och mailadresser + spam du får betala med…

  Håll er borta! Annars ångrar ni (95% av er)…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.