Mer shopping

Nu har jag försökt ta egna bilder på två av plaggen som shoppades med mamma. Inte så lätt att få bra bilder när man fotar in i en smal spegel i halvdunklet… och inte så lätt att få med särskilt mycket när man fotar mot sig själv. Blir att ta en bild av varje sort.

Den prickiga saken från Indiska är nästan BROTTSLIGT skön och mysig. Jag har dock inte bestämt mig – är den fin? Jag är lite känslig mot oroliga mönster som lätt ger mig yrsel… Färgen på den stämmer bäst med den vänstra bilden, den är mer gröngrå än den ser ut här, inte alls särskilt blå faktiskt.

Den mörkbruna (jo, den är brun…) stickade koftan är jag däremot absolut övertygad om att jag älskar. Varm och go är den.

2 kommentarer

  1. Den prickiga är lite 50-talsinspirerad tycker jag – rasande snygg, och iaf enligt min smak “fin”. Om man med “fin” menar “gå-bort-på-middag-hos-folk-där-man-åtminstone-känner-värdparet”-fin. :-)

    Koftan ser väldigt skön ut! Dessutom snygg. :-)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *