Hoppa till innehåll

Nån måtta får det vara

Inatt satt jag uppe till klockan 3 med browsern. Det blir ju helg nu, så jag ville skicka iväg någonting till handledaren för att kanske ha tur nog att få lite feedback innan han försvinner i ett par dagar. Jag hade kunnat göra hur mycket mer som helst, men jag antar att man ändå aldrig kommer att känna sig färdig med någonting…

Idag tar jag det lite lugnare. Klockan är redan två och jag har mest pysslat med hemsidan, skrivit om böcker och film, uppdaterat fotodagboken och lite sånt. Har inte ätit frukost, jag ska nog äta lunch nu i stället. Funderar på att lyxa till det med en film i stället för ett avsnitt Ally. Skönt att vara lite ledig… men det är såklart inte helt lätt att slå bort tankarna på allt som ska göras. Men nån måtta får det vara!

Igår köpte jag förresten en bricka, skönt att ha. Jag har också lagt ut bilder på lite mer av mammashoppingen.

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

  1. Åhhh vilken snygg prickig blus! Gillar massor!!!

    Och tack för kommentarerna om mitt pyssel (blir så glad av att höra sånt!) och om nya bloggtemat. Jag håller med dig helt, det är mycket mer praktiskt. Ska nog försöka piffa till den lite vid tillfälle (tittade lite på mina gamla hemsidelayouter och blev nostalgisk av alla fotorutorna), och att byta färger efter säsong är säkert jättelätt!

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *