Hoppa till innehåll

Beautiful Child

Torey Haydens böcker är nästan för bra. Eftersom de är så spännande läser jag dem så snabbt att de tar slut alldeles för fort. Som tur är har jag en till oläst Hayden ståendes i bokhyllan, så snart får jag läsa henne igen.

I Beautiful Child arbetar Torey Hayden som speciallärare i en klass med barn som har olika problem. Allra mest problematisk är sjuåriga Venus, en flicka som vid en första anblick verkar både döv och blind. Hon reagerar inte på någonting, utom då ett annat barn råkar komma för nära – då fullkomligt exploderar hon och rusar efter barnet, vrålande och med mord i blick och knytnävar.

Haydens uppgift blir att långsamt, långsamt försöka närma sig flickan och ta reda på vad som hänt henne. Som alltid i Haydens böcker är det spännande som en deckare, samtidigt som det är oerhört gripande och förfärande, för att det är sant. Mycket bra!

BokinfoTitel: Beautiful Child
Författare: Hayden, Torey
ISBN: 0060508876
Publicerat iBöckerVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *