Hoppa till innehåll

Skrivtakt

Idag kändes det som att jag var långsam på att skriva. Jag har satt 2000 ord som dagsmål och när jag slutligen nöjde mig hade jag skrivit 2098 ord och visst tusan hade jag hållit på i precis tre timmar, samma tid som det tagit alla tre dagar. Det är bra, men med flyt och koncentration borde det gå att få ner tiden till två timmar. Kanske. Det kanske inte låter mycket att lägga tre timmar på att skriva, men det är väldigt mycket när man har annat att göra.

Apropå annat att göra så fick jag precis mail om att Anywhere (min browser) är godkänd på lektion 3. Bara 4:an och 5:an kvar, vilket låter mer än det förhoppningsvis är. Det är mest finputsningar och uppsnyggningar, lite enklare sätt att göra grejer på kanske. Men det kommer väl ta en hel del tid, förstås.

För övrigt har jag lagt in bild och fyllt i lite andra grejer på min NaNoWriMo-sida. Så nu är jag outad som skribent. Därmed inte sagt att jag lovar fullfölja…

Nu kom Jonas hem och det är dags att hitta på något att äta.

Notering: nu har spamblockeraren blockerat 1009 spamkommentarer! Det var helt klart värt det att göra den.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *