10000-gränsen passerad!

Woohoo! 10530 ord skrivna enligt Word, 10531 enligt NaNos räknare. Det går bättre än väntat att skriva. Jag var rädd för att det helt enkelt inte skulle gå, att det inte skulle komma några ord. Men de kommer. Sen om det blir bra eller bara pretentiöst dravel, det är såklart en senare fråga.

Innan jag började var jag feg och sa att det vore helt fantastiskt om jag så bara skrev 10000 ord. Nu har jag gjort det på fem dagar (15 timmars arbete) och det är jättekul.

Så här mycket (eller lite) är det:

Nu måste jag bara lära mig att bli bättre på att sköta mina andra sysslor parallellt med skrivandet. Det borde ju inte vara så svårt, för min dagsranson på ca 2000 ord har med nästan spöklik precision tagit tre timmar varje av dessa fem dagar. Tre timmar är ju inte en hel dag på långa vägar, så jag borde hinna mycket mer annat.

Förresten är jag fortfarande lite rädd att orden ska ta slut. Jag hoppas att de inte gör det.

Har precis vaknat ur dagens skrivkoma och blinkar yrvaket, känner nu att jag är HUNGRIG. Lunch och ett avsnitt Ally låter inte alls fel.

3 kommentarer

 1. Grattis till dina 10000ord. jag har nu nått upp till hälften. Men det går bättre än jag någonsin trodde. Lycka till!

  Svara

 2. Jag såg att du hade passerat 10k-vallen. Jag har försökt att inte ge mig med skrivandet på kvällarna förrän jag har legat före alla andra på min kompislista, men igår orkade jag inte passera dina åttatusennågonting. Idag har jag redan tagit mig upp till 9k5 och har gott om tid kvar, så nu ska jag ta mig ikapp igen. En tävlingsinstinkt är absolut inte fel för att hålla skrivandet igång…

  Svara

 3. Jag har inte uppdaterat än. ;-)

  Jag kan skicka det jag har om du är intresserad av att titta på det som första läsare (jag har inte läst igenom det själv än, mer än stycken här och där). Inga som helst garantier ges.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *