Hoppa till innehåll

Comme une image

En ganska mysig fransk film (svensk titel: Se mig) om Lolita Cassard, som känner sig misslyckad, ful och ouppskattad. Helst av allt vill hon bli sedd av sin pappa, men det är hon inte ensam om – Étienne Cassard är nämligen en känd författare som precis alla smörar för och söker bekräftelse hos. Ironiskt nog är han helt fel person för detta, eftersom han är ett uppblåst svin som inte bryr sig om någon annan än sig själv. Lolita är så van vid att människor bara pratar med henne för att komma åt hennes far, att hon inte tror att någon vill vara med henne för hennes egen skull.

Jag blev enormt irriterad på pappan! Men jag gillade filmen.

FilminfoIMDB: Comme une image
Regissör: Agnès Jaoui
År: 2004
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *