Hoppa till innehåll

Blade Runner

Eh… okej? Varför är den här filmen med på IMDb’s top 250? Jag tycker det är en ytterst medioker film om Harrison Ford som jagar replikanter i framtiden. Till råga på allt spelar Harrison Ford precis samma roll som alltid – ärligt talat, är det någon skillnad på Rick Deckard, Han Solo och Indiana Jones? Gäsp.

Min favoritscen var när Hare Krishna glimtade förbi i en folkmassa, sjungandes sina fina sånger. De finns i framtiden också! Bättre än så blir det inte… Jag bryr mig inte ett smack om någon av de tråkiga karaktärerna i alla fall.

FilminfoIMDB: Blade Runner
Regissör: Ridley Scott
År: 1982
Omdöme (1-5): 2
Publicerat iFilm

En kommentar

  1. Esteban Esteban

    Postningen säger väl mer om den bristande kunskapen om dessa filmer i den tiden de gjordes och vad de stod för som idag många gånger lever kvar trots 25 passerade år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *