Blade Runner

Eh… okej? Varför är den här filmen med på IMDb’s top 250? Jag tycker det är en ytterst medioker film om Harrison Ford som jagar replikanter i framtiden. Till råga på allt spelar Harrison Ford precis samma roll som alltid – ärligt talat, är det någon skillnad på Rick Deckard, Han Solo och Indiana Jones? Gäsp.

Min favoritscen var när Hare Krishna glimtade förbi i en folkmassa, sjungandes sina fina sånger. De finns i framtiden också! Bättre än så blir det inte… Jag bryr mig inte ett smack om någon av de tråkiga karaktärerna i alla fall.

FilminfoIMDB: Blade Runner
Regissör: Ridley Scott
År: 1982
Omdöme (1-5): 2

En reaktion på “Blade Runner”

  1. Postningen säger väl mer om den bristande kunskapen om dessa filmer i den tiden de gjordes och vad de stod för som idag många gånger lever kvar trots 25 passerade år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *