Hoppa till innehåll

Gratisgodis.se bättre än Sweet Collect?

Jag har ju tidigare nämnt att man kan tjäna gratis godis via Sweet Collect (värvningslänk), men ännu mer intressant är:

» gratisgodis.se (värvningslänk)

Snart har jag fått ihop mina 15 godisar som krävs för att få det första paketet skickat, hjälp mig gärna genom att gå med via värvningslänken!

Deras webbsida är förvisso ruggigt osmidig – det är svårt att se vilka erbjudanden man redan utnyttjat – men jag har på känn att tjänsten funkar bättre än Sweet Collect. Börjar bli rejält trött på att Sweet Collect tar sån tid på sig, både för att godkänna “uppdrag” man gjort och för att skicka godiset när man samlat ihop ett paket. Dessutom verkar flera av sakerna jag gjort för dem inte ha blivit godkända alls och det är ju trist.

8 kommentarer

 1. Oskar Oskar

  Sweetcollect är mycket bättre visst det tar tid men på bara några veckor är jag nu uppe i 277 godisar

 2. Helena Helena

  Tja, det är väl lite av en smaksak förstås. Men jag har fullföljt flera massa erbjudanden hos Sweet Collect som jag aldrig fått något för, trots att vidarebefordat bekräftelser till Sweet Collect på att jag gjort det jag skulle. Det ignorerade de bara. Det är dåligt. Plus att de krånglat massor.

 3. Sweetcollect suger! Jag har över 5000 godisar innestående sedan drygt ett år och jag får aldrig nån leverans. URDÅLIGT! VARNING!

 4. Henka Henka

  Akta er för Sweet Collect! Jag fick inte ett korn av dom utan blev helt enkelt avstängd utan förklaring så fort jag tjänat ihop mitt godis.

  Jävla bullshit!

 5. Johan Johan

  Ni som inte fått erat godis.. Är ni över 14 år? 92a alltså.. Annars skickar dom inte godiset.

 6. Anders Jacobbson Anders Jacobbson

  Sweetcollect har fler besvikna kunder än nöjda. Det är bara att de få nöjda talar väldigt högt, pga marknadsföringssättet. Sweetcollect är inte värt tiden. De kan inte hålla vad de lovar. Man ska inte behöva påpeka i 10 mail att man inte fått sitt paket. Tänk hur lite paketet är värt och hur mycket tid och mailadresser + spam du får betala med…

  Håll er borta! Annars ångrar ni (95% av er)…

 7. Enar Enar

  Alltså, Jag har inte ens fått ett aktiveringsmail och ingen av godis sidorna fungerar korrekt..Undrar om man får betala på något sätt utan att man märker det :Ä

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *