Hoppa till innehåll

Rösta på mitt julkalenderbidrag!

I mitt inlägg om adventskalendrar online skrev jag att jag tänkte följa och skriva bidrag till följetongen på firajul.nu, där det bästa inskickade förslaget varje dag blir innehållet i nästa lucka.

Idag är det mitt bidrag i luckan!

Gå hemskt gärna dit och rösta på mitt bidrag, så ökar mina chanser att vinna något av priserna – t.ex. 1500 kr i matcheckar. Och äran, icke att förglömma!

Jag tycker att historien blev riktigt spännande (även om jag borde ha finputsat texten lite…)! Jag undrar vad som händer imorgon (och givetvis har jag postat ett förslag)!

2 kommentarer

 1. Maria B Maria B

  Hej, nu har jag röstat på din lucka! Vilken kul idé med en julkalender som alla bidrar till, det har jag aldrig sett förut.

  I fredags fikade jag på café Garbo vid Vasaplatsen och drack kanel- och äppelté. Jag vet ju hur mycket du älskar ditt kanelté, men det var faktiskt inte så dumt med lite äpple i också, du borde testa!

  Igår var jag på bio, på nya Bergakungen och såg “little miss sunshine”. Jag har nog inte skrattat så mycket på bio, någonsin! Den är tragikomisk och väldigt enkelt gjord. En sån här film man inte behöver analysera för djupt utan bara njuta av. Rekommenderas starkt.
  Och Toni Colette är ju bara så grymt bra! Hon kan ju höja vilken film som helst…

 2. Julia Julia

  Jag kunde inte rösta.. När jag klickade på rösta-länken möttes jag av “The page cannot be displayed”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *