Hoppa till innehåll

Bringing Up Baby

Enligt IMDb är detta en av de 250 bästa filmerna, men varken jag eller Jonas håller med. Den är fruktansvärt enerverande! David Huxley, spelad av en spattig Cary Grant, samlar på dinosaurieben och försöker få en rik dam att donera pengar till hans museum. Han råkar ut för den superfrustrerande Susan Vance (Katharine Hepburn), som mot hans vilja drar med honom på en massa tokigheter involverade en leopard som kallas Baby. Det är inte alls roligt.


Det enda jag gillar i filmen är leoparden Baby och hunden George. De är de roligaste skådespelarna, människorna är bara så fruktansvärt överspelade och jobbiga. Historien är krystad och inte ett spår trovärdig. Smörja.

FilminfoIMDB: Bringing Up Baby
Regissör: Howard Hawks
År: 1938
Omdöme (1-5): 1
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *