Hoppa till innehåll

Eragon

Jag borde egentligen inte få recensera Eragon. Vi såg den nämligen på bio i Paris, dubbad till franska. Jag förstod inte många ord av vad som sades. Ändå tror jag att jag förstod det mesta av handlingen – jag har ju sett det förut. Eragon påminner väldigt mycket om Star Wars, fast med drakar i stället för rymdfarkoster. Det var kul att se den och den var bitvis riktigt snygg, som när de rider längs en ås med magnifik utsikt, men särskilt originellt eller spännande var det inte.

FilminfoIMDB: Eragon
Regissör: Stefen Fangmeier
År: 2006
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

En kommentar

  1. Erik N Erik N

    Jag tyckte personligen att böckerna om Eragon är mycket mer intressanta än filmen, mest för att filmen klippt en hel del i storyn, främst detaljer som gör att berättelsen känns unik. Kan rekommendera att åtminstone provläsa första boken, så får du se vad jag pratar om :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *