Hoppa till innehåll

Hej från Paris

Nu är vi i Paris! Jag är jätteförkyld, men det är härligt här ändå (fast kallt). Igår kollade vi in Champs-Élysées, obelisken från Luxor, triumfbågen, Notre Dame med mera. Åt på en fantastisk veg restaurang. Idag ska vi till Montmartre!

2 kommentarer

  1. Åh, Paris! Där var jag våren 1993 eller när det nu var. Vi sjöng i Notre Dame, det var mäktigt!

    Hoppas du kryar på dig snart!

    Kram!

  2. Krya på dig och gott nytt år!!! När jag var i Paris för några år sen var det över 35 grader på dagarna och folk dog av hettan… Börjar inse att det där med just “våren i Paris” kanske är ett rätt så vettigt alternativ! Hoppas att ni har det superhärligt i alla fall!!!

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *