Tjocka Hollywood-kvinnor!

Nej, inte på riktigt alltså. Det finns väl knappt…

Men blogginlägget Fatty Celebrities hos Splendid Pictures Around The Net (jag vet inte var bilderna kommer från ursprungligen) är intressant. Här har spinkiga pinglor som Julia Roberts, Jennifer Love Hewitt och Gwyneth Paltrow photoshoppats tjocka, tillräckligt snyggt gjort för att kunna luras.


Julia Roberts lånad härifrån

Det intressanta? Det visar hur lätt det är att manipulera om man kan sitt Photoshop. Precis så här stor skillnad kan man uppnå åt andra hållet. Och det görs hela tiden, med människor som redan är vackra och smala. Men man kan alltid bli vackrare och smalare…

Känns ganska uppfriskande att för en gångs skull se det omvända – även om kändisarna själva kanske tycker att dessa bilder skymfar dem (för det finns väl inget värre än att vara tjock?).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.