Hoppa till innehåll

SFs hemsida

Alltså, allvarligt. Är det någon som har lyckats använda SFs hemsida sisådär det senaste året eller så?

Vi har verkligen försökt flera gånger, men det går aldrig. Någon enstaka gång har vi kommit så långt som till att välja platser i salongen, men sen går inte beställningen igenom i alla fall. Men för det mesta laddas bara delar av sidan in och vi lyckas inte göra någonting. Oavsett tidpunkt på dygnet är sidan alltid totalt otillgänglig.

Behöver jag säga att jag är grymt irriterad och tycker det är skitdåligt?

Hur svårt kan det vara att sälja biljetter på nätet?

Är det konstigt att man inte går på bio oftare? Nej.

Publicerat iFilm

4 kommentarer

  1. Det låter mystiskt… Jag har använt SFs hemsida ett flertal gånger för att boka/köpa biljetter och det har aldrig varit några problem…

  2. Helena Helena

    Märkligt… Eller rättare sagt, uppenbarligen används ju sidan, så det är klart att den funkar för någon. Men varför funkar den aldrig här? Har comhem något emot SF? Jag vet inte, men jag är rysligt trött på det. Det är verkligen bara just sf.se som beter sig så.

  3. Verapera Verapera

    SF brukar bara bråka med mig när jag försöker använda nåt annat än Internet Explorer, tex Mozilla…dum sida helt enkelt ;-P

  4. Helena Helena

    Åh fan. Den fungerar banne mig i IE. Vad tusan har de gjort egentligen? Det ser ju bara ut som att den är ofantligt trögladdad i Firefox, så jag tänkte aldrig på att testa något annat. Tack för att du löste mysteriet…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *