Hoppa till innehåll

Millennium Actress

Japansk titel: Sennen joyû

Det här är en väldigt snygg och intressant berättad anime med tillbakablickar på en gammal kvinnas liv som framgångsrik skådespelerska. Tyvärr håller det inte riktigt hela vägen, eftersom filmen fylls ut av lösa klipp från hennes filmer. Det gör att jag tappar intresset och blir förvirrad kring vad som är verkligt och vad som är film.

Kvinnan blir intervjuad av en reporter och hans kameraman och de får följa med på en resa i hennes förflutna. Det är riktigt kul gjort att de faktiskt är där och ser henne när det begav sig. Dessutom finns många riktigt snygga sekvenser som när hon går runt i svartvita fotografier och annat häftigt.

Men storyn kunde ha varit bättre…

FilminfoIMDB: Millennium Actress
Regissör: Satoshi Kon
År: 2001
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *