Hoppa till innehåll

Hearts in Atlantis

Bobby ser tillbaka på sin barndom och minns Ted (Anthony Hopkins) som var inneboende hos dem när han var elva år gammal. Bobbys mamma är snål och oförstående och hans pappa är död, men Ted blir i stället viktig i hans liv. Ted är inte vem som helst, han har alldeles speciella förmågor och alldeles speciella fiender.

Filmen är baserad på en bok av Stephen King, som ju kan konsten att berätta historier. Jag tycker att filmen är riktigt mysig, även om den blir lite svulstig ibland. Ändå är det en ganska bra historia om barndom med övernaturliga inslag. Klart sevärd.

FilminfoIMDB: Hearts in Atlantis
Regissör: Scott Hicks
År: 2001
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *