Hoppa till innehåll

Det är lite fullt

Bara en snabb liten uppdatering:

Det är knökfullt med saker att göra nu och det blir nätandet som får stryka med. Jag varken läser eller skriver blogginlägg och recensioner, fast jag kikar in och bygger lite saker i Travian då och då, det är skoj!

Förkylningen har gett med sig lite, även om jag fortfarande hostar och snörvlar. Den åt såklart upp det mesta av min flit och koncentration när jag försökte klämma in labbande och tentaplugg på redan alldeles för kort tid. Tentan skrevs igår och jag inväntar med spänning svaret. Om jag inte tog den får jag vänta till augusti. Labben är inlämnad, med den något nedslående statusen att handledaren inte lyckas köra den – fast det kunde han inte med lab 2 heller först, men det löste sig. Unix/Windows-besvär.

Nu har jag fixat det sista på del A (dvs html & css, men ingen funktionalitet) i webbkursen (projektet presenttipssida) och ska sätta igång att plugga inför tentan i Datornät som jag skriver i övermorgon. Jag har alldeles för lite pluggtid nu också…

Efter tentan blir det dags att ta itu med del B och C (ER-diagram och normalisering för databasen) i webbprojektet, som ska vara klart på onsdag nästa vecka, och sen ska jag göra lab 3 i datornät som ska vara klar 31 mars, och sen ska jag tentaplugga till Kryptoteknik-tentan 10 april…

Och så har jag såklart en del annat än skola också.

Det är lite fullt, ja.

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *