Hoppa till innehåll

Utandning

Jag tar faktiskt lite pluggledigt nu. Tentorna är skrivna (men jag får lite smått panik när jag tänker på dem och vill, samtidigt som jag inte vill, veta hur det gick) och igår lyckades jag göra klart webbkursgrejer som jag trodde skulle ta flera dagar. Jag funderar på att vänta ända tills på måndag med att börja med datornät-labben. Idag har jag varit ledig, jobbat ifatt litegrann med bokrecensioner och nu är vi precis hemkomna från tårtprovning hos Björn och Linnéa. De ska baka egen bröllopstårta till bröllopet i september (!) och har börjat testa så smått. Det var väldigt gott, så jag tror de får till en succétårta till kalaset. På väg hem handlade vi och bar jättetungt uppför backen… Nu ska jag skriva lite filmrecensioner så jag kommer ikapp. Kanske blir det romanbearbetningsdag imorgon?

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

  1. Helena Helena

    De ska ha 50 gäster. Inte enormt stort, men jag tycker det låter fullt tillräckligt jobbigt. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *