Hoppa till innehåll

Vi gifter oss 07-07-07!

Den observante kunde notera att ordfrontsvinnaren i förra inlägget benämndes Jonas Ferry och inte Jonas Karlsson. Vi gifter oss nämligen i sommar och kommer att ta mitt efternamn. Han heter inte Ferry ännu, men tyckte det var bäst att inleda sin karriär som publicerad författare under sitt snart antagna namn. Dessutom finns det ju redan en skådespelare och novellförfattare som heter just Jonas Karlsson.

Datumet är nyligen spikat till det snygga 07-07-07 och platsen blir Vittviks herrgård utanför Valdemarsvik (se länken för information och bilder). Det blir ett litet bröllop med max 40 sittande (matsalens gräns) och vi är just nu uppe i ångesten att bestämma vilka som ska bjudas och inte. Vi har berättat nyheten för några av de självklara gästerna, men inte för alla. Jag ville egentligen berätta för alla innan jag skrev här, men nu kunde jag inte låta bli att skriva om Jonas vinst vilket i och med namnbytet avslöjar nyheten ändå.

Igår köpte vi en brudklänning… Jag har hittat en bild online på rätt modell, fast fel färg. Min klänning är alltså vit och inte röd, men här är klänningen. Den måste sys om en del, förstås.

Så nu vet ni en av sakerna jag menat när jag sagt att jag har fullt upp med skola och en del annat. :)

5 kommentarer

  1. Ida Ida

    Åh, en hel hög med glada nyheter idag!!! :)

    Ni har verkligen valt ett perfekt datum för något speciellt! Och en jättefin klänning du har hittat…!

    (Nä, nu är det nog bäst att koncentrera sig liite bättre på arbetet ;-))

  2. Ika Ika

    Åh, ännu mera grattis! Så spännande! Klänningen ser fin ut, speciell utan att vara överlastad eller tillkrånglad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *